tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Acordeon

facebook share

Tortul Acordeon este un tort incadrat la urmatoarele categorii: Onomastica, Alcool, Martipan, Personalizate. Tortul Acordeon din imagine are o greutate de 5 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Acordeon

Compoziția Tortului Acordeon a fost facută pe sufletul Maestrului Nelu Ploieșteanu, despre care știm că este printre multe alte gus

DESPRE Tort Acordeon

Cu Tortul Acordeon i s-a spus “ La Multi Ani” si o carieră cât mai îndelungatâ unui mare maestru al muzicii autentice lăutăresti: Nelu Ploieșteanu. Echipa noastră Tort Design s-a bucurat mult de aceasta comandă, si s-a mobilizat pentru a-i face un tort cât mai frumos si cât mai gustos autenticului lăutar, care să-i aducă bucurie si veselie, asa precum el a bucurat si a înveselit pe mulți de-a lungul carierei sale. Spre deosebire de alte acordeoane, acordeonul nostru nu scoate nici un sunet desi este copiar după faimosul instrument al maestrului Ploieșteanu, dar a incantat pe toti cei prezenți chiar in două momente ale petrecerii, prima oară când a fost adus de ospătari și prezentat tuturor invitatilor, apoi cand cuțitul l-a tăiat in numeroase si delicioase felii de tort. La multi ani Maestre! Sa ne trăiești și să fii sănătos!

Iar vouă, dragi prieteni Tort Design, cărora vă place muzica Lăutarească, numai bucurie si ne vedem la propriul Dumneavostra tort acordeon. Bine înțeles că vă putem încânta și cu alte instrumente dulci cum ar fi chitară, vioară, pian sau chiar contrabas. Așteptăm să ne sunați! 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro