tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Alba Ca Zapada

facebook share

Tortul Alba Ca Zapada este un tort incadrat la urmatoarele categorii: Onomastica, de Ciocolata, Martipan, Copii, Personalizate. Tortul Alba Ca Zapada din imagine are o greutate de 7 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Alba Ca Zapada

Compozitia Tortului Alba ca zapada a fost aleas

DESPRE Tort Alba Ca Zapada

Tortul Alba ca zapada este unul dintre preferatele noastre. De fiecare data cand o mamica iubitoare comanda un astfel de tort, ne aducem aminte de copilasii nostri, cand erau la varsta cand le-am citit aceasta poveste etern fascinata. Suntem mandre ca putem da unui tort o parte din fascinatia si magia acestei povesti nemuritoare, si speram ca si voi, dragi prienteni, puteti vedea roadele pasiunii si straduintei noastre. Fiecare detaliu din decorul acestui tort este lucrat cu migala si atentie, cu gandul la momentul magic! Acela in care sarbatoritei i se aduce tortul! … moment in care i se poate vedea bucuria cea mai sincera in ochisori! Apoi urmeaza un alt moment special, in care toti micutii de la petrecere se aduna in jurul tortului, si desi stiu ca nu au voie, isi intind manutele si iau bucatele din decor! Cu cat este mai bine lucrat tortul, cu atata sfiala este mai mare, dar pana la urma este invinsa, si tortul trebuie retras indata ce se canta “La Multi Ani” altfel copilasii nu mai au rabdare pana isi primesc felia lor! Dupa ce toti au primit portioara lor, dintr-o data se face liniste, intrucat pe toti ii incanta compozitia tortului si au micutele lor guri ocupate. Dar atentie! In general aceasta liniste se sparge destul de repede cu mai multe strigate de “Mamaaa, mai vreau tort!” 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro