tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Alice in Tara Minunilor

facebook share

Tortul Alice in Tara Minunilor este un tort incadrat la urmatoarele categorii: Onomastica, de Ciocolata, de Fructe, Martipan, Copii, Personalizate. Tortul Alice in Tara Minunilor din imagine are o greutate de 10 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Alice in Tara Minunilor

Compozitia tortului Alice in Tara Minunilor nu poate fi altfel decat minunata, cum sunt de altfel toate compozitiile de la Tort Design. Aici Mamica iubitoare a ales o incantatoare combinatie de fructe de padure

DESPRE Tort Alice in Tara Minunilor

Tortul Alice in Tara Minunilor a fost pentru echipa Tort Design din primul moment prilej de bucurie si in acelas timp a reprezentat o provocare. Si aceasta pentru ca mamica, care vroia sa ii faca printr-un tort extraordinar o surpriza fiicei sale la sarbatorirea majoratului, ne-a dat pur si simplu mana libera la forma si la decorul Super Tortului ei. Zis si facut. Ne-am adunat toate si am facut Tort-Brain Storming: O idee fost ca Alice In tara minunilor sa fie pur si simplu un Tort Palarie. Apoi cineva a fost de parere ca tortul trebuie sa reprezinte celebra curte a cartilor de joc, apoi altcineva a vrut sa facem un tort ca un iepure cu ceas, sau un tort precum o gradina fermecata. Toate am fost de acord ca trebuie sa facem pe lateral o incuietoare cu o broasca si o cheie care sa iasa din tort. Dupa ample discutii, parerile au inceput sa se apropie iar forma si decorul au inceput sa se intrevada, si am putut trece la elaborarea propriu zisa. Si la torturi se adevereste principiul conform caruia o echipa bine inchegata este mai mult decat suma membrilor ei.

Speram sa va placa rezultatul final. Noi avem marea implinire ca am bucurat o fetita, de data aceasta cat se poate de mare, dar cu sufletul inca nevinovat si copilaros, care a fost incantata de tort atat ca aspect cat si ca gust.

Daca iti place,comanda si tu pentru minunatul tau copilas, sau copil mare un tort asemanator, lansandu-ne o provocare! 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro