tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Alvin And The Chipmunks

facebook share

Tortul Alvin And The Chipmunks este un tort incadrat la urmatoarele categorii: de Ciocolata, de Fructe, Martipan, Copii, Personalizate. Tortul Alvin And The Chipmunks din imagine are o greutate de 6 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Alvin And The Chipmunks

Blat de pandispan, facut dupa reteta clasica, a bunicii, peste care am adaugat pufoase si fine straturi de mousse de ciocolata Callebaut si dulci-acrisoare fructe de padure.

DESPRE Tort Alvin And The Chipmunks

Inimoasele si fermecatoarele personaje din celebra serie de cinema au vrut neaparat sa vina sa ii cante Elisabetei "La multi ani!" cocotati pe tortul ei. Si ne-au incantat pe toti cu talentele lor de cantareti si improvizatori! Cu totii ne-am declarat extrem de norocosi ca am asistat la un asemenea spectacol!!

Tortul ales de Elisabeta este exact ca ea: combinatia perfecta intre delicat si plin de viata, dulce si generos, plin de entuziasm si curajos. Si daca ai intarziat la petrecere, ne pare rau, dar nu a mai ramas nici o felie!

Te invitam la Tort Design, locul unde vin toate vedetele sa iti cante si sa te incante de ziua ta! 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro