tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Ana Maria Prodan Cu Rochie Reghe

facebook share

Tortul Ana Maria Prodan Cu Rochie Reghe este un tort incadrat la urmatoarele categorii: Onomastica, de Ciocolata, de Fructe, Nuca, Personalizate. Tortul Ana Maria Prodan Cu Rochie Reghe din imagine are o greutate de 8 kg.

200 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Ana Maria Prodan Cu Rochie Reghe

DESPRE Tort Ana Maria Prodan Cu Rochie Reghe

Tortul Ana Maria Prodan cu Rochie Reghe, este un tortul unei vedete, care onorează Tort Design cu comenzile ei și ale prietenelor sale.

Un adevarat Star, totdeauna în centrul atenției, totdeauna în mijlocul  lumii mondene, cu torturi care de fiecare dată reprezită o provocare, dar pe care le facem întotdeauna cu cea mai mare dăruire. Și asta pentru că beneficiara lor ne-a fermecat atunci când am cunoscut-o la filmarea Reality Show la Săftica, la laboratorul nostru și ne-am dat seama ca este un om deosebit de bun, vesel și care stie să se bucure de viață. La mulți ani, Ana Maria Prodan! numai fericire și bucurii alături de frumoasa ta familie! Să fii totdeauna veselă și binedispusă, așa cum ai fost când ai venit la laboratorul nostru si ne-ai încântat pe toate! 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro