tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Anays

facebook share

Tortul Anays este un tort incadrat la urmatoarele categorii: de Botez, de Ciocolata, de Fructe, Personalizate. Tortul Anays din imagine are o greutate de 12 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Anays

Compozitia tortului pentru botezul lui Anays a fost aleasă, astfel încât să rămână printre amintirile plăcute ale acelei zile de neuitat.

DESPRE Tort Anays

Tortul de botez pentru Anays a fost comandat special de mămica superbei bebelușe, care a avut grijă ca absolut totul să fie perfect pentru o astfel de zi. Sigur că, pentru viitoarea domnișoară este vorba de primul eveniment monden, iar tortul trebuia să fie la înălțime. Trebuia să impresioneze, apoi să îndulcească o distinsă adunare de doamne, domni și copilași, sosiți la petrecere din toate colțurile lumii, de peste mări și țări. Toți trebuiau să păstreze din această zi numai amintiri frumoase, iar tortul era musai să fie una dintre cele mai plăcute.

Echipa Tort design a acceptat cu drag provocarea, multe dintre noi amintindu-și cu drag și nostalgie de copiii nostri când au fost și ei bebeluși. Impreună cu mămica cea grijulie am ales modelul și motivele de pe tort menite să impresioneze invitații. Am hotărât ca etajul inferior al tortului sa fie învelit în dantelă si decorat discret cu dulci trandafiri din pastă de zahăr, roz și galbeni. Apoi etajul mijlociu să fie capitonat în romburi cu perle și flori și să fie încins cu o gingașă centură de dantelă roz, legată cu o superbă fundiță ale cărei franjuri să atârne libere până la baza tortului. Pe etajul superior am pus mărgelele lui Anays, care stau delicat sprijinite pe o mică fundiță de dantelă, care, de ce altă culoare credeți că ar putea fi? Roz! așa cum se cuvine pe un tort de fetiță!

Sprijinită de acest etaj superior gasim oglinjoara, în care frumosa și drăgălașa noastră micuță, în curând, se va oglindi și își va admira frumusețea. Noi i-am scris acolo, deocamdată frumosul ei nume și i-am pus un îngeraș păzitor, menit să o vegheze. Micuță Anays, permite-ne și nouă să îți urăm tot binele de pe lume si La Mulți Ani! Ne vedem cu alte torturi la zilele tale de naștere. Tu fii sănătoasă, cuminte și fă-ți părinții și bunicii fericiți! 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro