tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Arca lui Noe

facebook share

Tortul Arca lui Noe este un tort incadrat la urmatoarele categorii: de Botez, de Ciocolata, de Fructe, Martipan, Copii. Tortul Arca lui Noe din imagine are o greutate de 10 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Arca lui Noe

Blat subtire de pandispan facut in casa. Mousse de ciocolata alba cu fructe de padure si mousse de ciocolata neagra, belgiana Callebaut 


DESPRE Tort Arca lui Noe

La botezul lui Noah Stefan parintii au ales ca tema Arca lui Noe. O misiune extrem de interesanta pentru noi. Detalii nenumarate, lucruri de finete si culori pe masura, toate pe un tort cu o compozitie speciala. Am folosit doua moussuri diferite, dar care se completeaza foarte bine si rezultatul incanta gusturile tuturor: al copiilor datorita fructelor de padure si al adultilor cu ciocolata alba si mai ales cea neagra.

Tortul Arca lui Noe a fost imbracat in pasta de zadar si toate figurinele pe care le-am creat au fost in pereche. Decorul este unul impresionant prin culoare dar mai ales prin detaliile care au surprins toti invitatii! Speram ca fiecare zambet a creat o atmosfera care sa ii placa micului Noah Stefan cand va fi mare si va vedea imaginile surprinse la botez.

Poti alege cu incredrere orice tema iti doresti pentru botezul pe care il organizezi. Asteptam provocarile tale si vei fi si tu surprins de talentul si priceperea noastra!

Pretul final al tortului a fost 2000 lei, pret calculat pe manopera elementelor de decor realizate manual din pasta de zahar!

Se poate alege si un model asemanator, cu mai putine elemente decorative! 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro