tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Arch of Cabo San Lucas

facebook share

Tortul Arch of Cabo San Lucas este un tort incadrat la urmatoarele categorii: Onomastica, Alcool, de Ciocolata, de Fructe, Martipan, Personalizate. Tortul Arch of Cabo San Lucas din imagine are o greutate de 4 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Arch of Cabo San Lucas

Foaie de pandipan facuta in casa, subtire dar pufoasa. Mousse delicios de ciocolata Callebaut si fructe trase in alcool de cea mai buna calitate.

DESPRE Tort Arch of Cabo San Lucas

Cine nu si-ar dori un sejur intr-un loc atat de frumos precum Cabo? Tortul surpinde foarte bine frumusetea, unicitatea si spectaculozitatea locului.

Tort Design a avut de nenumarate ori ocazia sa puna minunatiile naturii pe cele mai fine torturi. Cu ajutorul prietenilor nostri am putut calatori pana "peste noua mari si noua tari". Tu de unde aduci parfumul de vacanta? Ajuta-ne sa exploram un nou tinut si hai sa mancam o felie de tort! 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro