tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Avionul lui Ovidiu

facebook share

Tortul Avionul lui Ovidiu este un tort incadrat la urmatoarele categorii: de Ciocolata, de Fructe, Martipan, Personalizate. Tortul Avionul lui Ovidiu din imagine are o greutate de 4 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Avionul lui Ovidiu

Blat facut in casa, mousse de ciocolata belgiana Callebaut alba cu fructe de padure, mousse de ciocolata belgiana Callebaut neagra.

DESPRE Tort Avionul lui Ovidiu

Norocosi sunt cei care pot sa impleteasa pasiunile cu activitatile zilnice. Este cazul si comandorului Ovidiu, pentru care a pilota este o pasiune, inainte de a fi o meserie. Iata de ce tortul de ziua lui trebuia sa arate precum cel din imagine.

Un tort special, in forma unui avion, a facut deliciul sarbatoritului si apropiatilor sai. A reamintit cat de norocosi suntem daca ne punem energia si curajul in activitati in care mai apoi ne regasim cu mandrie.

Care sunt pasiunile tale, ale celor dragi, ale familiei? Te asteptam la Tort Design sa gasim forma potrivita a tortului perfect. 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro