tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Balet

facebook share

Tortul Balet este un tort incadrat la urmatoarele categorii: Onomastica, de Ciocolata, de Fructe, Martipan, Copii, Personalizate. Tortul Balet din imagine are o greutate de 12 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Balet

Prin inter

DESPRE Tort Balet

Tortul Balet este dedicat mareței contopiri între sport si artă, dar și perseverenței cu care artistele trebuie să se antreneze pentru a ne încânta. Este tortul micuței si talentatei Iris, florile din decor fiind dedicate frumuseței si gingășiei ei. Accesoriile de care are nevoie în cariera sa artistică sunt simple. O pereche de pantofi de balet, un ruj, și niste mărgele albe, lucruri pe care a tinut sa le aiba pe tortul ei. Cel mai important accesoriu care conduce la succes, pe langa talent, este insa munca asidua de auto imbunatatire pentru a fi perfecta la spectacol, care însă nu se poate reprezenta direct pe tort, dar pe care noi în schimb am încercat să o simbolizăm prin acuratețea decorului si grija pentru detaliu precum și gustul perfect si sofisticat al compoziției, aspecte de altfel specifice Tort Design unde pasiunea pentru frumos și delicios este cea care ne motivează in fiecare zi. Ne bucurăm sa fi putut aduce astfel, cu tortul nostru Balet un plus de bucurie in viața artistei la împlinirea frumoasei vârste de 11 ani. 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro