tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Balon Printre Nori

facebook share

Tortul Balon Printre Nori este un tort incadrat la urmatoarele categorii: Onomastica, Valentines Day, de Ciocolata, de Fructe, Copii, Personalizate. Tortul Balon Printre Nori din imagine are o greutate de 6 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Balon Printre Nori

Compozitia pe care am folosit-o l

DESPRE Tort Balon Printre Nori

Tortul Balon cu siguranta nu exista atunci cand Etienne si Joseph Montgolfier au inventat balonul zburator. Inventia lor a ramas insa peste secole simbolul visurilor luminoase care se inalta spre albastrul cerului, plutind libere printre norisorii pufosi. Visuri carora noi le dedicam acest tort invitandu-te sa faci si tu o descoperire epocala: cat de gustos poate fi un tort de Mousse de Mango si Fructul Pasiunii de la Tort Design. Suntem siguri ca poti vedea dupa aspectul impecabil cata grija avem pentru fiecare detaliu la fiecare tort. Te asiguram ca si compozitia se bucura de aceeasi atentie, noi investind aceeasi pasiune si dragoste in orice tort ce ne iese din laborator. Numai un tort superb si delicios este suficient de bun pentru a ajunge pe masa unui client Tort Design! 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro