tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Batman

facebook share

Tortul Batman este un tort incadrat la urmatoarele categorii: de Ciocolata, de Fructe, Copii. Tortul Batman din imagine are o greutate de 11 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Batman

Blat facut in casa, mousse de ciocolata belgiana Callebaut alba cu zmeura si de ciocolata belgiana Callebaut neagra si bilute crocante de ciocolata.

DESPRE Tort Batman

Super eroii raman favoritii tuturor copiilor! Indiferent de puterile cu care sunt inzestrati si de pataniile pe care le traiesc, eroii sunt vesnic tineri.

Timon si-a dorit un tort, anul acesta, care sa-l aiba ca personaj principal pe Batman! Trei etaje de tort decorate in culori aprinse, din lumea vesela a copiilor, au incantat sarbatoritul si invitatii sai!

Care este personajul preferat al copilului tau? O intreaga echipa de cofetari iti stau la dispozitie pentru o minunatie dulce, marca Tort Design. 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro