tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Bebe

facebook share

Tortul Bebe este un tort incadrat la urmatoarele categorii: de Botez, de Ciocolata, de Fructe, Martipan, Copii, Personalizate. Tortul Bebe din imagine are o greutate de 11 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Bebe

Blat subtire de pandispan facut in casa. Mousse de ciocolata alba belgiana Callebaut cu fructe de padure, mousse de ciocolata alba si mousse de ciocolata neagra, bilute crocante de ciocolata.

DESPRE Tort Bebe

Botezul este un moment de bucurie pentru intreaga familie! Momente unice pe care cu totii ni le amintim cu drag si despre care se va vorbi mult, mult timp, pana cand si sarbatoritul va afla. Iata de ce tortul de botez trebuie sa fie unul special si ales cu mare grija!

Pentru Petru Alexandru, un baietel vesel si dulce, tortul a fost unul delicios si vesel, sanatos si jucaus. Tu cum iti imaginezi tortul evenimentului pe care il organizezi? Hai la Tort Design si ai de unde alege! 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro