tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Blue Vets

facebook share

Tortul Blue Vets este un tort incadrat la urmatoarele categorii: de Ciocolata, Martipan, Nuca, Corporate, Personalizate. Tortul Blue Vets din imagine are o greutate de 5 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Blue Vets

Am folosit cea mai buna reteta a bunicii pentru un pandispan delicios, am "mesterit" cele mai pufoase si delicioase mousse-uri din mult ravnita ciocolata Callebaut, printre care am "aruncat" zeci de nuci caramelizate.

DESPRE Tort Blue Vets

Oricine iubeste animalele stie cat de important e sa intalnesti dosctorii potriviti, la momentul potrivit. Nu trebuie sa ai neaparat un animal de companie, trebuie doar sa ai sufletul deschis si sa le iubesti sincer!

Prietenii nostri de la Blue Vets au meritat din plin acets tort si toate multumirile celor care i-au intalnit si au aplelat la serviciile lor. Un tort delicios, cu multa dragoste si din partea noastra!

La Tort Design intalnesti nu numai cele mai bune torturi, dar si cea mai buna consultanta in materie de deserturi spectaculoase. 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro