tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Botez Vintage

facebook share

Tortul Botez Vintage este un tort incadrat la urmatoarele categorii: de Botez, de Ciocolata, de Fructe. Tortul Botez Vintage din imagine are o greutate de 15 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Botez Vintage

Blat subtire de pandispan facut in casa.
 Mousse de ciocolata alba, neagra si fructul pasiunii cu mango.

DESPRE Tort Botez Vintage

Ziua botezului - ziua in care cu mandrie si emotie familia sarbatoreste pe cel mai tanar membru al sau. Zi pe care parintii, nasii, fratii, surorile, incearca sa o organizeze pana in cele mai mici detalii iar tortul este incununarea succesului lor. Iata de ce momentul in care este adus si prezentat tortul este unul solemn si plin de incarcatura si zambetele tuturor vor face deliciul povestilor pe care copilul de mai tarziu o sa le afle de la parinti sau din fotografii.

Este un tort special, conceput din doua straturi diferite de ciocolata si delicatul mousse de fructul pasiunii. Imbracat in culori delicate si elegante, perlele si florile de hortensie au inconjurat tortul ca intr-o imbratisare. Iar bebelusul special gatit si imbracat sta linistit pe o perna pufoasa si dulce de pasta de zahar.

Tu cum iti imaginezi tortul ideal pentru botez? Ce culori, ce flori, ce accesorii si personaje crezi ca ar fi potrivite pentru petrecerea pe care o organizezi? 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro