tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Burlacita

facebook share

Tortul Burlacita este un tort incadrat la urmatoarele categorii: de Ciocolata, de Fructe, Martipan, Personalizate. Tortul Burlacita din imagine are o greutate de 3 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Burlacita

Blat subtire de pandispan facut in casa. Mousse de ciocolata alba cu fructe de padure si mousse de ciocolata neagra, belgiana, Callebaut.

DESPRE Tort Burlacita

Planificarea fiecarei nunti are mai multe etape, multe dintre ele incep cu mult inainte de evenimentul cu pricina. Si pentru organizarea carora te poti baza pe prietenele tale cele mai bune.

Iata un tort special pentru petrecerea burlacitelor. Un eveniment deosebit de important pentru relatia viitoarei mirese cu cele care i-au stat alaturi si au ascultat toate povestile. Cunosc emotiile pe care le-a avut la prima intalnire, nehotararile legate de cu ce sa se imbrace pentru prima intalnire cu familia lui si cate si mai cate. Tot cu ele a impartasit bucuria cand a spus “Da!” dar si nebunia pregatirilor de nunta.

Pentru toate acestea, fetele merita o petrecere si un tort pe cinste! Iar cu un asa decor, au avut de povestit si de petrecut...pana in zori. 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro