tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Cadou Surpriza

facebook share

Tortul Cadou Surpriza este un tort incadrat la urmatoarele categorii: Onomastica, de Ciocolata, de Fructe, Martipan, Copii, Personalizate. Tortul Cadou Surpriza din imagine are o greutate de 9 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Cadou Surpriza

Compoziția Tortului Cadou Surpriză a fost preferata lui Ary, care impreuna cu mamica ei sunt cliente fidele Tort Design. Ac

DESPRE Tort Cadou Surpriza

Tortul Cadou Surpriză este un tort pe care l-am făcut cu deosebită placere si pe care îl iubim, dar al cărui idee nu a fost a noastră, ci a venit de la clientă, o mamică plina de iubire si de fantezie. Dupa cum vedeți este tortul unei fetițe ce bate la portile adolescenței, dar o fetiță trendy, la curent cu stilul, moda si tehnologiile de vârf ale timpului prezent. Iar tortul comandat de mămica ei este, dupa noi, cel mai frumos mod de a impcheta un iPhone, nemaipomenitul simbol High Tech al începutului de mileniu 3 si secolu XXI, secolul lui Ary și al prietenilor ei. Acesta, in cutia lui originala, incape exact in punguța roz de cadou de pe vârful tortului, nu departe de manechinul cu rochița bleu, a fetiței ce se va transforma in curând într-o superbă domnișoară. Dar așa cum putem vedea foarte clar pe etajul doi al tortului, ea va rămâne totdeauna iepurașa mamii. “La Multi Ani!” îi spunem și noi, echipa Tort Design, și sperăm sa participăm la cât mai multe aniversări viitoare cu torturile noastre, care vor ramâne delicioase, clasice si traditionale in compoziție, oricât de avansată ar fi tehnologia pe care o va primi Ary cadou si pe care o vom reprezenta sau împacheta! 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro