tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Calutul meu cel alb

facebook share

Tortul Calutul meu cel alb este un tort incadrat la urmatoarele categorii: de Ciocolata, de Fructe, Copii. Tortul Calutul meu cel alb din imagine are o greutate de 4 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Calutul meu cel alb

Blat subtire de pandispan facut in casa.Mousse de ciocolata cu lapte, de ciocolata alba belgiana Callebaut, de mango si fructul pasiunii.

DESPRE Tort Calutul meu cel alb

Razvan are un nou prieten. Desi are numai 5 anisori, stie ca prietenul lui cel mai bun, un cal alb, poate fi invitatul sau de onoare la petrecere. Toti invitatii sai s-au bucurat sa il cunoasca si sa se imprieteneasca cu el.

Prieteniile de acest gen sunt intotdeauna de admirat iar copiii ce au pasiuni legate de animale vor cunoaste intr-un mod mult mai amuzant si plin de aventura lumea necuvantatoarelor.

Ce ii place copilului tau? Ce animal de companie are sau si-ar dori? Poate unul real, poate fi ceva exotoc sau chiar fantastic. Haideti la Tort Design sa il construim din pasta dulce si poti transforma ziua copilului tau intr-o petrecere de neuitat! 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro