tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Caramel

facebook share

Tortul Caramel este un tort incadrat la urmatoarele categorii: Aniversare, Onomastica. Tortul Caramel din imagine are o greutate de 1.4 kg.

90 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Caramel

Blat facut in casa. Mousse de caramel cu frisca naturala din lapte de vaca. Fulgi de ciocolata neagra belgiana Callebaut in mousse. Glazura de caramel facut in casa. Decor de ciocolata neagra belgiana Callebaut.

DESPRE Tort Caramel

Daca in copilarie niciodata nu te saturai de crema de caramel a bunicii, incearca tortul nostru caramel in varianta moderna. Un tort delicios, imbracat in caramel si umplut cu mousse de caramel cu fulgi de ciocolata belgiana. Decorul special pentru a-l pune in valoare este cu elemente din ciocolata neagra.

La aceasta compozitie respectam cu strictete reteta bunicii. Nu cadem in ispita moderna de a inlocui frisca naturala cu un surogat vegetal. Si suntem mandri de asta!

Asadar, lasa-te in voia placerilor copilariei si a amintirilor cu farmec. Alege Tort Design! 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro