tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Cars

facebook share

Tortul Cars este un tort incadrat la urmatoarele categorii: de Ciocolata, de Fructe, Copii. Tortul Cars din imagine are o greutate de 4 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Cars

Tort mousse de ciocolata alba cu fructe de padure si blat subtire insiropat.

DESPRE Tort Cars

Stiati, dragi prieteni, in judetul Ilfov Nord se pare ca s-a deschis de curand o fabrica Porsche. Din ea ies Porsche feminine 911 foarte frumoase si dragalase. Da! Nu va mirati! Asa trebuie sa fie, intrucat atletul Flash Mc Queen din Statele Unite ne viziteaza foarte des pe noi la Tort Design.

Exista zvonuri cum ca ar fi mai multi Flash Mc Queen care trec prin latoratorul nostru de torturi in drum spre frumoasa lor Porche 911. Consideram insa ca inventatorii acestor zvonuri sunt niste rai. Nu este adevarat! Flash Mc Queen este numai unul. Cateodata facem un Tort Cars mai mic pentru ca il vedem din departare, alteori Tortul Cars e mai mare pentru ca Flash a parcat mai aproape. 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro