tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Castelul lui Erik Nicholas

facebook share

Tortul Castelul lui Erik Nicholas este un tort incadrat la urmatoarele categorii: de Botez, de Ciocolata. Tortul Castelul lui Erik Nicholas din imagine are o greutate de 27 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Castelul lui Erik Nicholas

Blat facut in casa, mousse de ciocolata belgiana Callebaut alba cu fructe de padure, crema pafait de ciocolata belgiana Callebaut neagra.

DESPRE Tort Castelul lui Erik Nicholas

Special pentru Erik Nicholas am creat un tort la fel de spectaculos si imaculat precum evenimentul la care a fost prezentat. Maestrii de ceremonii au fost Mickey si Minnie. Iar bebelusul a fost prezentat invitatilor adus de trei caluti albi, magici.

Botezul este primul eveniment social important din viata copilului si trebuie tratat ca atare. Mii de detalii de stabilit, iar tortul este doar unul dintre ele. Ai incredere in echipa Tort Design si lasa-ne sa te uimim! 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro