tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diverse



banner candybar

banner figurine

Tort Clasic de Bezea

facebook share

Tortul Clasic de Bezea este un tort incadrat la urmatoarele categorii: Aniversare, Onomastica, de Ciocolata. Tortul Clasic de Bezea din imagine are o greutate de 1.5 kg.

120 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Clasic de Bezea

Bezea din albus de ou si zahar, umpluta cu crema de ciocolata neagra, belgiana Callebaut.

DESPRE Tort Clasic de Bezea

Tortul clasic de bezea este o provocare pentru o cofetarie, dar noi iubim provocarile. Cu multa rabdare si dedicare incalzim treptat albusul pana la limita lui superioara de temperatura. Apoi il contopim incetisor, la cald, cu zahar. Dupa care il batem si il batem dar cu blandete, pentru ca mai apoi sa asternem bezeaua crema cu grija pe tava in forrma viitorului tort.

El nu e gata decat dupa ce foile s-au uscat in echivalentul modern al locului de deasupra sobei de gatit a bunicii, cuptorul profesional de convectie cu program de uscare a bezelei. Si asta dureaza aproape 24 de ore.

Tortul este gata numai daca foile sunt manipulate cu cea mai mare grija si pricepere si nu se rup nici la scoaterea de pe tava, nici la ungerea lor cu crema. Nu putem rasufla usurati decat dupa asamblarea finala a tortului.

Dar ATENTIE, dragi prieteni, dumneavostra trebuie sa duceti pana la capat Tort-Odisea! Tortul trebuie taiat in felii subtiri cu mare grija si numai cu un cutit ascutit care trebuie tinut in apa fierbinte si spalat dupa fiecare taiere.

Nu trebuie tinut in frigider precum alte torturi inainte de a fi servit, intrucat si crema si bezeaua se pastraza la temperatura camerei.

La savurarea lui insa veti vedea de ce a meritat tot efortul!



 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro