tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Coco Rico

facebook share

Tortul Coco Rico este un tort incadrat la urmatoarele categorii: de Ciocolata, Martipan, Corporate. Tortul Coco Rico din imagine are o greutate de 10 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Coco Rico

Blat subtire de pandispan facut in casa. Mousse de ciocolata alba belgiana, Callebaut, mousse de ciocolata neagra cu caramel si cereale crocante.

DESPRE Tort Coco Rico

Un logo rasunator se creaza peste ani. Traditie, calitate, devotament si multa munca au facut din Coco Rico un simbol cunoscut. Dar noi l-am facut dulce, din ciocolata alba, neagra si caramel. Un tort delicios!

Un tort complex in compozitie dar simplu ca design, a fost apreciat de toti cei care l-au incercat. Fara indoiala si tu te gandesti cum ai putea impleti pasiunea si priceperea ta cu a noastra! Tort Design iti asteapta provocarea! 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro