tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Cronica Carcotasilor

facebook share

Tortul Cronica Carcotasilor este un tort incadrat la urmatoarele categorii: Corporate. Tortul Cronica Carcotasilor din imagine are o greutate de 10 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Cronica Carcotasilor

Blat facut in casa, crema ganaj de ciocolata neagra si alba Callebaut cu fructe de padure.

DESPRE Tort Cronica Carcotasilor

Lucrurile bune, facute din pasiune dureaza foarte mult. Daca adaugam o echipa de exceptie, dedicare si mult umor, dureaza si mai mult. Se pare ca asta e solutia prin care Cronica Carcotasilor si-a propus sa ne pastreze drept fani timp de 13 ani. Si niciodata nu si-a pierdut farmecul. Unii spun ca succesul ei vine de la public, altii ca succesul e dat de echipa sa unita, de umorul prezentatorilor sau farmecele bebeluselor.

Nu am descoperit cheia succesului lor, dar sigur se pot mandri cu 13 ani de succes, audienta si multi, multi fani. Printre acestia ne innumaram si noi! Si nu puteam sa le oferim un cadou mai frumos decat un televizor “ca pe timpuri”! Diamant a fost televizorul multora dintre noi, care nu avea telecomanda, poate uneori vedea si cu purici si nu avea decat 6 canale! Dar isi mai aminteste cineva cum era pe timpul cand nu era decat un singur post de televiziune?!

Asadar un tort “vintage”, o relicva a tehnologiei. Si cine stie daca nu vom numai la fel si smart-phonul sau tableta peste numai cativa ani?! Bine ca sunt anumite lucuri care nu imbatranesc niciodata, doar devin mai bune! Cronica Carcotasilor este dovada! 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro