tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Delicate

facebook share

Tortul Delicate este un tort incadrat la urmatoarele categorii: de Nunta, de Ciocolata, Martipan, Nuca. Tortul Delicate din imagine are o greutate de 20 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Delicate

Mousse de ciocolata beligiana Callebaut, nuci rumenite, visine, bezea crocanta, decorat cu martipan si flori din pasta de zahar.

DESPRE Tort Delicate

Fiecare cuplu are cate o poveste, iar nunta in sine devine un capitol definitoriu in continuarea ei. Cel incarcat de o multime de semnificatii si pe care fiecare dintre noi il vrea “cel mai ... si cel mai...” este tortul. Asadar, acorda-ti o clipa de ragaz din tot iuresul pregatirilor si savureaza, fie si numai prin imagini, o varianta de tort de nunta special, delicat si ... memorabil, asa cum intreaga nunta trebuie sa fie!

Compozitia ce poarta in mod obisnuit numele de “Choco -Merengue-Kiss” este exact asa cum ne dezvaluie numele...ca un sarut jucaus de ciocolata. O alegere ideala pentru cei care se adreseaza celei mai pretentioase si diverse audiente.

Dar modul de prezentare poate diferi, in functie de alegerile fiecaruia. Imbracat in martipan, Tortul Delicate devine unic, perlele si florile delicate de pasta de zahar il fac elegant iar culorile alese sunt pline de delicatete. Ce altceva iti poti dori de la un tort intr-adevar special? Asa o sa fie si nunta pe care o visezi! 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro