tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Dinozauri Gemeni

facebook share

Tortul Dinozauri Gemeni este un tort incadrat la urmatoarele categorii: de Botez, de Ciocolata, de Fructe, Copii. Tortul Dinozauri Gemeni din imagine are o greutate de 10 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Dinozauri Gemeni

Blat subtire de pandispan facut in casa. Mousse de ciocolata belgiana Callebaut cu lapte, visine si mousse de mascarpone, foi insiropate in sirop de scortisoara. (Compozitie tort Ambasador) Imbracat in pasta de zahar.

DESPRE Tort Dinozauri Gemeni

Acest deliciu s-a nascut din dorinta unei mamici de gemeni de a avea la botezul copiilor ei

cel mai gustos si spectaculos tort facut vreodata pentru o asemenea ocazie. Si din impletirea acestui gand cu talentul cofetarilor de la TORT DESIGN s-a nascut Tortul DINO.

Cei peste 60 de invitati s-au bucurat de combinarea perfecta a mousseului de mascarpone cu delicatetea celui de ciocolata Callebaut cu lapte, atins usor de “rotunjimile” siropului de scortisoara pentru corpul de baza. Pentru cele doua personaje am alaturat ciocolata alba, cu accente acrisoare ale fructelor de padure. Si pentru ca toate ca aiba o forma ce sa redea bucuria parintilor, incantarea invitatilor dar si sa aduca zambete gemenilor ce or sa vada imaginile peste ani, s-au “nascut” doi dinozauri de martipan purtand initialele celor mai importanti participanti. Mesajul “gemeni si nelinistiti” este unul ales cu grija de parinti pentru Octavian si Victor, asa cum fiecare gand pentru cei dragi are semnificatii alese. 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro