tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Diplomat

facebook share

Tortul Diplomat este un tort incadrat la urmatoarele categorii: Aniversare, Onomastica, de Fructe. Tortul Diplomat din imagine are o greutate de 1.8 kg.

90 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Diplomat

Crema Charlotte clasica cu un mixt de fructe tropicale ?i autohtone atat proaspete cat si in compot, asezate pe blat de pandispan facut in casa. Marginea este decorata cu frisca dulce din lapte natural de vaca.

DESPRE Tort Diplomat

Tortul Diplomat este un deliciu clasic. El reprezinta eleganta.

Aceasta nu este o reteta de tort - este o partitura pentru o simfonie - o simfonie pentru papilele gustative, sala de spectacol este Ómbracamintea tortului, instrumentele si interpretii sunt fructele. Dirijorul este crema Charlotte care scoate Ón evidenta ce este mai bun din interpretii sai.

Noi, la Tort Design iubim aceasta reteta si o apreciem la adevarata ei valoare. Folosim cat mai multe fructe proaspete cu putinta, cele mai bune din intreaga lume. Cum fructele din zonele temperate si subtropicale au sezonul lor, mixul de fructe folosit la Tort Diplomat poate varia Ón functie de luna in care ne aflam.

Iubitorilor de fructe si nu numai lor le recomandam acest tort cu mare caldura. 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro