tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Doctor

facebook share

Tortul Doctor este un tort incadrat la urmatoarele categorii: de Ciocolata, de Fructe, Corporate, Personalizate. Tortul Doctor din imagine are o greutate de 40 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Doctor

Blat subtire de pandispan, mousse de ciocolata neagra si alba belgiana, fructe de padure.

DESPRE Tort Doctor

Conferinta Mondiala de Medicina Familiei a avut cel mai dulce moment asigurat de Tort Design. Un asa eveniment merita un tort pe masura! Un tort urias, ca si eforturile si minunile facute de acesti oameni minunati.

Compozitia aleasa este exceptionala. De recomandat, indiferent de ocazie! Iar decorul...nu mai vorbim. Plin cu detalii atent "doctoricite" de maestrii nostri cofetari. Si pentru ca vorbim de un tort de mari dimensiuni, am avut mult "spatiu" pentru lucru. Voua cum vi se pare?

Daca planuiesti un eveniment, indiferent de dimensiunea lui si de numarul celor implicati, un moment dulce poate incununa toata munca si stradania ta. Iar Tort Design are solutii pentru orice gand al tau. 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro