tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Ferma de Cai

facebook share

Tortul Ferma de Cai este un tort incadrat la urmatoarele categorii: de Ciocolata, Martipan, Nuca, Copii. Tortul Ferma de Cai din imagine are o greutate de 8 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Ferma de Cai

Blat subtire facut in casa. Crema de ciocolata parfait neagra belgiana Callebaut, mousse de ciocolata alba si bilute crocante de orez expandat si nuci caramelizate.

DESPRE Tort Ferma de Cai

Acest tort are o poveste foarte interesanta, demna de a fi spusa tuturor. Matei ne-a desenat pe o foaie cum ar vrea el sa arate tortul pe care si-l doreste de ziua sa. A desenat un soare, o casuta si un curcubeu mare de tot. Ne-a indicat locul petrecerii, si atat timp cat desenul sau se regaseste in tort, aveam mana libera pentru rezultatul final!

Asa ca ne-am straduit sa ii reproducem cat mai fidel visul dulce si sa-i facem o adevarata bucurie. Compozitia este una aleasa la recomandarea unei prietene dragi de scoala, tort Krantz, un tort special, delicios, care il reprezinta. Petrecerea a avut loc la un Ranch, cu multi caluti si distractie pe masura.

Si asa cum ne-a spus mami, tortul a fost cel mai frumos cadou pe care l-a primit Matei.

Tu unde vrei sa iti petreci ziua? Care este tema petrecerii si cum ai vrea sa iti surprinzi invitatii? Asteptam provocarile si celor mai pretentiosi dintre voi! 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro