tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Fistic

facebook share

Tortul Fistic este un tort incadrat la urmatoarele categorii: Aniversare, Onomastica, de Ciocolata, de Fructe. Tortul Fistic din imagine are o greutate de 1.5 kg.

120 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Fistic

Blat subtire de pandispan facut in casa, insiropat cu piure de zmeura naturala. Mousse de ciocolata alba belgiana Callebaut, mousse de fistic.

DESPRE Tort Fistic

Cand te gandesti la un desert cu fructe, te lasi sedus de culorile, parfumurile si toate calitatile fructelor ce urmeaza a fi folosite. Asa s-au nascut combinatii fabuloase si variante exclusiviste. Asadar, apare intrebarea: "Care e combinatia ce poate satisface gusturile celor mici si mari, celor ce le plac deserturile dulci sau acrisoare, celor ce prefera sa-si bucure si ochii avand un pastel in fiecare farfurie?"

Tort Design aduce un produs inovator in baza selectiei: Tortul Fistic. Straturi inegale, dar bine dimensionate pentru a da maxim de gust, fac din acest tort un desert de care suntem mandri. Strat de blat proaspat, mousse de ciocolata alba, piure de zmeura acrisor si piesa de rezistenta a tortului Fistic, mousse-ul fin de fistic, ornat din belsug cu bilute crocante de ciocolata.

Intentionat culorile sunt separate pentru a crea un desert pastelat. Fructele din coaja tare dau robustete si cele zemoase dau parfum, ciocolata aduce eleganta iar bilutele ofera dinamism iar toate impreuna formeaza tortul ce asteapta doar sa decizi ornamentele. Este o creatie inovatoare Tort Design, cu o atingere personala, a ta.

Bucura-te de moment! 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro