tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Floare de Hibscus

facebook share

Tortul Floare de Hibscus este un tort incadrat la urmatoarele categorii: de Ciocolata, de Fructe, Martipan, Personalizate. Tortul Floare de Hibscus din imagine are o greutate de 7 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Floare de Hibscus

Blat subtire de pandispan facut in casa.Mousse de ciocolata cu lapte, de ciocolata alba belgiana Callebaut, de mango si fructul pasiunii.

DESPRE Tort Floare de Hibscus

E clar ca la aniversarea celor 28 de ani, Elena Gheorghe merita un tort pe masura: frumos ca ea, elegant, gustos si accesorizat cu florile sale preferate. Construit pe doua etaje, fiecare inconjurat de un lant de perle imaculate, tortul are ca elemente centrale aceste flori frumoase, delicate si foarte dulci, adaugam noi.

Sarbatoritei i-a placut rezultatul muncii nostre, la fel si celor cu care a ales sa imparta tortul iar noi asteptam provocarea de anul urmator!

Care sunt florile tale preferate? Cu ce tip de aranjament crezi ca ar fi potrivit sa ornam tortul de ziua ta sau al prietenei tale? Te asteptam la Tort Design sa alegem impreuna! 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro