tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Flori de Primavara

facebook share

Tortul Flori de Primavara este un tort incadrat la urmatoarele categorii: Alcool, de Ciocolata, Copii, Personalizate. Tortul Flori de Primavara din imagine are o greutate de 4 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Flori de Primavara

Blat de pandispan, subtire dar pufos, facut dupa retea bunicii, apoi trei delicioase mousse-uri de ciocolata Callebaut si o fina crema de wiskey.

DESPRE Tort Flori de Primavara

Torturile cu flori sunt preferate indiferent de anotimp, de compozitie, de ocazie. Daca vrei ceva clasic si bun, ceva care sa se potriveasca indiferent de cat de pretentiosi sau prietenosi sunt invitatii, un tort cu cateva flori poate fi alegerea perfecta, cu care nu poti da gres.

Dar ce te faci atunci cand ai de ales sa faci doar flori actuale momentului de sarbatoare? Pai daca e iarna, alegi florile cele mai echilibrate, sidefate, delicate precum florile de gheata, daca e vara ai o infinitate de forme, culori si combinatii, toamna ai flori robuste si perene. Iar primavara aduce flori curajoase, puternice, care razbat primele din gerul iernii, flori care se bucura de prima indrazneala a soarelui, fara a avea adapostul gingas al frunzelor.

Numai la Tort Design gasesti cele mai gingase flori asezate pe cele mai gustoase compozitii, pentru cele mai spectaculoase torturi. 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro