tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Gadget

facebook share

Tortul Gadget este un tort incadrat la urmatoarele categorii: de Ciocolata, de Fructe, Copii, Personalizate. Tortul Gadget din imagine are o greutate de 3 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Gadget

Blat facut in casa, mousse de ciocolata belgiana Callebaut alba, mousse de ciocolata belgiana Callebaut neagra.

DESPRE Tort Gadget

La aniversarea de 15 ani, Theo stie exact cum sa impleteasca gandul unei petreceri cu acela al pasiunilor sale. Si ce pasiuni poate avea un tanar adolescent, decat tehnologia de ultima generatie?

Iata de ce a ales ca tortul sa aiba ca si componenta principala un IPhone la care sa poata asculta nu numai mesajele prietenilor, dar si muzica preferata, poate la radio sau deja "downloadata". Un telefon care spune multe despre el, despre pasiunile, inclinatiile si frumusetea varstei pe care o sarbatoreste.

Contacteaza-ne cu incredere si reusim sa folosim toate informatiile pe care ni le oferi despre tine sau prietenii tai pentru a crea "tortul perfect". Numai la Tort Design! 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro