tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Gemeni

facebook share

Tortul Gemeni este un tort incadrat la urmatoarele categorii: de Botez, de Ciocolata, de Fructe, Martipan, Copii. Tortul Gemeni din imagine are o greutate de 5 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Gemeni

Blat subtire de pandispan facut in laboratorul nostru, mousse de ciocolata alba, neagra si cu lapte Callebaut.

DESPRE Tort Gemeni

Una dintre categoriile noastre preferate este cea a torturilor de Botez. Este gazda unor maiestrii prin culorile alese, prin compozitiile preferate dar mai ales prin decorul mereu dragalas, toate purtand mesajul plin de dragoste al proaspetilor parinti si nasi impartasit cu toti invitatii. Singurul care nu gusta deloc din desert este chiar micutul sau micutii, dupa caz! Asa ca imaginile pastrate cu sfintenie de parinti or sa faca deliciul povestilor de peste ani.

Pentru botezul gemenilor Ruxandra si Tudor am relizat un tort nostim cu ei doi la baita! Dragalasi, inocenti, asezati cuminti in cadita plina de spuma dulce, stau cocotati pe primul tort din viata lor.

Cauti o idee pentru tortul de botez al ingerasului tau? Te asteptam la Tort Design, cu cea mai mare varietate de compozitii si decoruri! 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro