tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Ghici cat de mult te iubesc

facebook share

Tortul Ghici cat de mult te iubesc este un tort incadrat la urmatoarele categorii: de Ciocolata, de Fructe, Martipan, Copii. Tortul Ghici cat de mult te iubesc din imagine are o greutate de 6 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Ghici cat de mult te iubesc

Blat subtire de pandispan facut in casa.
 Mousse de ciocolata neagra cu visine, mousse de ciocolata alba cu scortisoara si caramel.

DESPRE Tort Ghici cat de mult te iubesc

Uneori cartile si personajele preferate ale copilului nostru sunt atat de dragalase si familiare, incat nu au cum sa lipseasca de la petrecerea lui. Povestea “Ghici cat de mult te iubesc?” este celebra si plina de farmec la varsta la care copilul isi formeaza o prima imagine legata de iubirea parintilor sai.

Matei a vrut neaparat ca cele doua personaje, Castanuta-cel-Mic si Castanuta-cel-Mare, sa fie prezenti la ziua sa. Asezati confortabil pe un tort cu multa ciocolata, visine, scortisoara si caramel, cei doi si-au adus si buturuga din padure. Iata-i ce frumos declara ei ca il iubesc pe sarbatorit “Pana la luna si inapoi!”

Tu ce personaje iubesti? Si ce ai vrea ele sa iti declare pe tort, in vazul tuturor invitatilor? Tort Design te ajuta ca ele sa prinda viata. 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro