tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Girafa

facebook share

Tortul Girafa este un tort incadrat la urmatoarele categorii: de Ciocolata, de Fructe, Martipan, Personalizate. Tortul Girafa din imagine are o greutate de 4 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Girafa

Blat de pandispan facut in casa.
Mousse de ciocolata belgiana Callebaut, cu visine in vin porto si mousse de ciocolata alba cu scortisoara. Imbracat in marzipan

DESPRE Tort Girafa

Cu totii avem cate o amintire draga legata de mama sau bunica, ce facea tacticoasa o prajitura in bucatarie si noi ne topeam de bucurie si nerabdare sa o testam chiar inainte a de a fi gata. Fie ca gustam putin din aluat, fie din crema sau cat era inca prea cald, nerabdarea noastra face deliciul povestirilor din fiecare familie.

Iata si un personaj care nu a mai avut rabdare. A aparut din tort cu mult inaine ca sarbatoritul sa soseasca. Fie si pentru o girafa, iata ca arata foarte bine: cu papion, cu zambet si mult chef de petrecere.

Pe tine cine ai vrea sa te "surprinda" la petrecere? Sau poate ca ai vrea sa organizezi o petrecere surpriza pentru un prieten drag, sau o prietena apropiata... Contacteaza echipa Tort Design si punem la cale cea mai nastrusnica idee. 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro