tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Golf

facebook share

Tortul Golf este un tort incadrat la urmatoarele categorii: Personalizate. Tortul Golf din imagine are o greutate de 10 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Golf

Blat subtire facut in casa. Crema de ciocolata neagra belgiana Callebaut cu mascarpone, ciocolata alba si fructe de padure.

DESPRE Tort Golf

Oricine isi doreste timp si resurse pentru pasiunile sale, oricare ar fi ele. Si iti trebuie maiestrie in a imbina timpul de lucru cu cel de relaxare.

Un tort special pentru noi si pentru sarbatorit, Tortul Glof ne-a adus in fata unei provocari. Fiind un sport nu foarte cunoscut si practicat in tara noastra, ne-am documentat cu mare grija pentru a reda echipamentul unui profesionist. Si am facut-o atat de bine, incat si sarbatoritul ne-a felicitat.

Tu ce hobby ai? Sau poate cunosti pe cineva care merita un tort special, in forma pasiunilor sale? Abia asteptam sa aflam si despre alte lucruri interesante care te pot face fericit! Tort Design face ca astfel de vise sa fie dulci si pline de savoare. 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro