tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Gummy Bear

facebook share

Tortul Gummy Bear este un tort incadrat la urmatoarele categorii: de Ciocolata, Martipan, Nuca, Copii. Tortul Gummy Bear din imagine are o greutate de 3 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Gummy Bear

Blat subtire insiropat si mousse de ciocolata neagra cu nuci caramelizate.

DESPRE Tort Gummy Bear

Siguri, parintii lui Eric au ales tema tortului si nu s-au inselat. Au ales unul dintre cele mai vesele si actuale personaje, la a carui aparitie, Eric nu se opreste din cantat si dansat. Cu totii acum ii stim melodia si miscarile!

Tortul Gummy Bear este un deliciu pentru toti! Mari si mici, tuturor ne plac compozitiile delicate, simple, cu ingrediente naturale si de cea mai buna calitate! Asa ca nu am dat gres cu varianta aleasa. Acoperit in pasta de zahar, cu personajul vedeta dand parca spectacol cocotat in varf, tortul lui Alexandru a fast laudat de toti invitatii sai. Viu colorat, delicios, gustos, Gummy Bear l-a facut pe sarbatorit foarte fericit.

Care este personajul tau preferat? Cine vrei sa anime petrecerea ta? Indiferent de compozitia pe care o alegi, provoaca-ne cu vedeta ta preferata! 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro