tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Halloween

facebook share

Tortul Halloween este un tort incadrat la urmatoarele categorii: de Ciocolata, de Fructe, Martipan, Copii. Tortul Halloween din imagine are o greutate de 4 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Halloween

Blat subtire de pandispan facut in casa. Mousse de de mascarpone si de ciocolata cu lapte belgiana Callebaut, visine. (Compozitie tort Ambasador)

DESPRE Tort Halloween

Pentru ca o petrecere de Halloween sa fie reusita ai nevoie de cateva ingrediente cheie: costumatii infricosatoare, ornamente neobisnuite, care sa iti provoace fiori, curajul de a pleca la colindat printre panze de paianjeni si scheleti, si mai ales invitati care sa se gandeasca la acest superb tort.

Gandul apartine Evei care s-a decis sa aduca ceva dulce, dar tematic, la o petrecere. Si cum simbolul sarbatorii ramane dovleacul, ce mod mai bun de a transforma un tort in felinar puteam gasi? Asa ca am asezat pe blatul de pandispan de casa doua dintre cele mai delicioase mousseuri: de ciocolata Callebaut cu mult lapte si cel de mascarpone. Si pentru ca toate acestea, combinate erau prea dulci pentru gusturile rafinate ale Evei, am adaugat cu delicatete cateva visine acrisoare.

Martipanul ce a creat detaliile de final, iar culorile alese si prezentarea au facut ca toti invitatii sa asculte cu atentie povestea zambetului strengaresc al lui Jack O’Lantern. 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro