tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Harry Potter

facebook share

Tortul Harry Potter este un tort incadrat la urmatoarele categorii: Onomastica, de Ciocolata, Martipan, Copii, Personalizate. Tortul Harry Potter din imagine are o greutate de 6 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Harry Potter

Compozitia tortul

DESPRE Tort Harry Potter

Sa-i faci tort unui magician nu e un lucru oarecare. Daca nu e multumit de tortul lui? … poate ne transforma in broaste sau in figurine de tort. Dar acceptam cu drag si provocarea aceasta. Nu e tort care sa iasa din laboratorul nostru, care sa nu fie facut cu pasiune, grija pentru detaliu dar si cu putina magie. Suntem convinsi ca poate sa incante si un magician. Cea mai mare magie este insa bucuria angelica a copiilor de la petrecere atunci cand vad tortul, apoi momentele cand se face liniste, pentru ca micutii savureaza delicioasa compozitie si au guritele ocupate! 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro