tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Iepurasi

facebook share

Tortul Iepurasi este un tort incadrat la urmatoarele categorii: de Botez, de Ciocolata, de Fructe, Copii. Tortul Iepurasi din imagine are o greutate de 6 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Iepurasi

Compozitia Tortului Iepurași a fost aleasă și ea spre a simboliza ceva, și

DESPRE Tort Iepurasi

Tortul Iepurași a fos comandat în mod special pentru botezul celui care este și urmează cu siguranță să fie cel mai cuminte copil din lume. Să știți că iepurașii nu sunt în nici un caz întâmplător în locul în care se află. Din contră, fiecare are rolul său, acolo pe tort. Primul, cocoțat în vârf, simbolizează drăgălășenia micuțului, precum și dragostea fierbinte pe care i-o poartă părinții, iar cel de pe etajul de jos, sprijinit de tort, arată cum se topește sufletul bunicilor dupa Andrei Mihai. În partea din dreapta jos a tortului se află iepurașul care ne exemplifică cum nu se poate mai clar, cât de cuminte va fi sărbătoritul ca bebeluș, cum nu va plânge nici o data apoi cum va sta la locul lui odată ce începe să meargă de-a bușilea, și mai ales după ce va sta în picioare. Apoi, pe partea de jos dreapta a tortului se afla iepurașul al patrulea, dovadă a faptului că la școală va fi elev model, cu toate temele făcute si fără să se joace de loc pe computer sau alte device-uri, și fără să stea cu colegii deloc pe rețelele de socializare. Echipa de la Tort Design, formată în special din mămici cu copiii intr-o fază sau alta din cele descrise mai sus, este și ea in unanimitate convinsă că așa va fi, si de aceea a acordat o deosebită atenție acestor Iepurași, si îi ureaza lui Andrei Mihai toate cele bune, sănătate și numai noroc în viață! 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro