tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Ingeras

facebook share

Tortul Ingeras este un tort incadrat la urmatoarele categorii: de Botez, de Ciocolata, de Fructe, Martipan, Nuca, Copii, Personalizate. Tortul Ingeras din imagine are o greutate de 4 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Ingeras

Tortul Ingeras are o compozitie u

DESPRE Tort Ingeras

La Tort Design vrem sa aducem pe masa Dumneavoastra torturi de vis, torturi rupte din rai, torturi cu gustul unei bucatele de paradis. De aceea ne-am bucurat mult cand un tatic iubitor ne-a rugat sa ii facem un tort cuib de norisori pentru ingerasul lui. Tortul acesta ne-a amintit si de copiii nostri pe vremea cand erau bebelusi si ingerasi, si ne-a amintit de motivul pentru care am pornit Tort Design: bucuria de a le oferi copiilor nostri si celorlati copii torturi frumoase si gustoase, torturi a caror compozitie sa nu aiba decat ingrediente traditionale de calitate. 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro