tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Inotator

facebook share

Tortul Inotator este un tort incadrat la urmatoarele categorii: Onomastica, de Ciocolata, Copii, Personalizate. Tortul Inotator din imagine are o greutate de 7 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Inotator

Tortul invingatorului in competitia de natatie este o mare de cremozitate si deliciu. Ciocolata belgiana alba si neagra si frisca frantuzeasca sunt ingredientele

DESPRE Tort Inotator

Dragi Tort - Spectatori bine ati venit la concursul international de inot din Sidney. Ceea ce vedeti pare doar a fi un tort, dar va asiguram ca este plaja Palm Beach in ziua Campionatului Mondial de Natatie Open Water, unde…. iata ….Kaan este printre primii in finala de 1000 m fluture. Gandul la medalie dar mai ales la mandria parintilor lui ii dau aripi, sau mai bine zis aripioare de pestisor…… recupereaza distanta ce-l separa de primul si….. invingeeee! Medalia e a lui, la fel si Tortul Inotator de la Tort Design! Lumea e in picioare si aplauda…. incredibil………! Cu totii sunt mandrii si fericiti si asteapta sa se infrupte din tortul invingatorului…. iar noi dam legatura inapoi la Tort Design. 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro