tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Krantz

facebook share

Tortul Krantz este un tort incadrat la urmatoarele categorii: Aniversare, Onomastica, de Ciocolata, Nuca. Tortul Krantz din imagine are o greutate de 1.5 kg.

120 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Krantz

Blat subtire de pandispan facut in casa.
Mousse de ciocolata belgiana Callebaut, nuci caramelizate si streif din fulgi de cereale cu ciocolata si pralina.

DESPRE Tort Krantz

Copilaria ne face multe cadouri: amintiri, miresme, gusturi pe care le stii doar tu si de care te poti bucura in masura in care iti rezervi timp pentru ele.

Din amintirile pretioase ale fiecaruia sigur face parte si tortul Krantz. Ce e diferit in varianta Tort Design? Ingredientele de cea mai buna calitate, indemanarea in pregatirea tortului si clientii care il aleg.

Curajosi si pretentiosi deopotriva, pregatiti-va sa experimentati un concept nou - "caramelizat". Inca de la inceput, am folosit un strat de ciocolata cu nuci caramelizate si un streif de Krantz din fulgi de porumb cu ciocolata si pralina, urmate de un val subtire de caramel peste care asezam ormanentele de ciocolata, nuci sau orice alta combinatie iti doresti. Lipseste doar mesajul tau!

Bucura-te de Tort Krantz ca si cand ai fi copil inca! Acorda-ti un moment de rasfat! Retraieste o clipa dulce! Si mai ales: Impartaseste-o! 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro