tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Lada cu Scule

facebook share

Tortul Lada cu Scule este un tort incadrat la urmatoarele categorii: Onomastica, de Ciocolata, de Fructe, Martipan, Personalizate. Tortul Lada cu Scule din imagine are o greutate de 4 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Lada cu Scule

Compoziția tortului Lada de Scule a fost meșterită cu multă atenție, e drept  intr-un mod foarte traditional, singurele scule high tech folosite fiind topitorul  de ciocolata Mol d'Art, mixeru

DESPRE Tort Lada cu Scule

Tortul Ladă de Scule a fost comandat de o iubitoare soție care nu contenește să admire hărnicia și priceperea soțului ei. Tortul acesta omagiază grija lui necontenită pentru întreținerea frumuseții și funcționalități i căminului comun.  Echipa noastră se alătură iubitoarei soții și îi urează talentatului meseriaș un călduros La Mulți Ani și mult succes la meșterit. Sperăm ca dulce ladă de scule Tort Design să vă poată aduce o bucurie comparabilă cu achiziția unui Pickhammer  De Walt  sau a unei autofiletante Bosch gama albastră. 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro