tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Lego Ninjago

facebook share

Tortul Lego Ninjago este un tort incadrat la urmatoarele categorii: Onomastica, de Ciocolata, Martipan, Copii, Personalizate. Tortul Lego Ninjago din imagine are o greutate de 10 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Lego Ninjago

Compoziția tortului Lego Ninjago este una menită sa bucure toți iubitorii de ciocolată belgiană și de frișcă franțuze

DESPRE Tort Lego Ninjago

Tortul Lego Ninjago este unul din torturile preferate ale micuților noștri clienți. Ei sunt fascinați de tenacitatea cu care vitejii Ninja apara lumea Lego de forțele răului. Cei mai mulți malefici vor face cale întoarsă numai când văd cât de fioros este primul etaj de tort din care privesc amenințător ochii lui Kay, Ninja de foc. Răii care se încumetă totuși să deranjeze pacea și liniștea vor avea de a face cu fortele Pământului, ale Focului și ale Fulgerului, întruchipate de cei trei minunați Ninja care asteapta pe aș doilea etaj al tortului, împreună cu Sensei. Nici un răufacător nu le va scăpa, și chiar de ar face-o, ar fi numai pentru a fi zdrobit la poarta templului, adică baza tortului de catre Alesul și colegul lui alb.

Cel mai important, însă, este ca bucuria copiilor care sărbătoresc și implicit a părinților lor să fie deplină, să îi incânte atât aspectul cât și gustul. Și mai e momentul acela magic în care vine tortul și incă nu s-a cântat “Mulți ani trăiască”, iar micuții trag pe furiș de figurine, nerăbdători dar minunați! 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro