tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Londra

facebook share

Tortul Londra este un tort incadrat la urmatoarele categorii: Onomastica, de Ciocolata, de Fructe, Martipan, Copii, Personalizate. Tortul Londra din imagine are o greutate de 12 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Londra

Compoziția tortului Londra am vrut să reprezinte vasta diversitate culinară din capitala marii Britanii. De aceea a

DESPRE Tort Londra

Tortul Londra a fost făcut pentru a îl bucura pe Arash care a implinit frumoasa varsta de 8 ani, dar dupa cum vedeți, dragi prieteni, este de asemenea un tort dedicat faimoasei metropole de pe malurile Tamisei, un tort omagiu pentru locuitorii ei și pentru toți acei care au construit Imperiul Britanic si Regatul Unit modern. Bineințeles că nu trebuia să realizăm un basorelief istoric, ci un tort pentru un baiețel, deci trebuia sa privim Londra prin ochi de copil.

Nici unui copil nu îi scapă neobservați soldații din Queen’s Guard cu uniformele lor roșii si căciulile lor inalte, atât de ciudate si de frumoase in acelasi timp, asa că i-am reprezentat in partea inferioară a tortului, împreună cu poarta de la Buckhingam Palace. Faimosul Big Ben este cea mai înalta clădire a Londrei clasice dar si a tortului nostru, iar Arash a fost incântat atât de original cât si de copia sa dulce din pastă de zahăr. Din Big Ben priveliștea a fost impresionantă! Lui Arash i-a placut cel mai mult roata London Eye, care se intrezarește si pe tort, și este simbolul Londrei moderne, hotarâtă sa joace un rol la fel de important și in secolul XXI, secolul lui Arash. Care bineințeles, a remarcat coloratele cabine telefonice si le-a reținut ca pe o relicvă a secolului trecut, dar una deosebit de simpatică, care și-a câstigat un loc in față pe tortul lui. Nu departe este stația de autobuz unde renumitul London Bus asteaptă pentru a face cu Arash si invitatii lui o tură in jurul tortului. 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro