tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Love Story

facebook share

Tortul Love Story este un tort incadrat la urmatoarele categorii: de Nunta, de Ciocolata, de Fructe, Martipan. Tortul Love Story din imagine are o greutate de 25 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Love Story

Blat subtire de pandispan facut in casa.Mousse de ciocolata cu lapte, de ciocolata alba belgiana Callebaut, de mango si fructul pasiunii.

DESPRE Tort Love Story

Cea mai frumoasa provocare o aduc torturile care spun ele insele o poveste. Sa captezi scene din viata reala a protagonistilor unui eveniment, sa regaseasca farmecul unei clipe, parfumul unui moment, nostalgia unei secunde cu insemnatate doar pentru cei care au trait-o... iata adevarata provocare!

O asemenea poveste este spusa cu mult farmec de acest tort. Anca si Bogdan s-au cunoscut pe calculator. Prima intalnire, prima emotie, prima data privirile lor s-au intalnit la cinema, cand au vazut filmul "Mama Mia". Au urmat calatorii: Paris, Amsterdam. Viena, Roma apoi cererea in casatorie: Mr &Mrs.

Toate acestea se regasesc pe tort. Fiecare moment important pentru ei, fiecare zambet si emotie au fost transformate in cel mai dulce desert cu multa ciocolata si fructe proaspete, precum noul capitol al vietii lor.

Care e povestea ta? Hai la Tort Design sa ii dam forma pe care o doresti! 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro