tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Madagascar

facebook share

Tortul Madagascar este un tort incadrat la urmatoarele categorii: de Ciocolata, Martipan, Copii. Tortul Madagascar din imagine are o greutate de 6 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Madagascar

Blat facut in casa, mousse de ciocolata belgiana Callebaut alba, mousse de ciocolata belgiana Callebaut neagra.

DESPRE Tort Madagascar

Tortul Madagascar a fost pentru multe dintre noi un mare prilej de bucurie. Si asta pentru ca este intotdeauna o adevarata fericire sa lucrezi la un tort care are ca tema unul din filmele tale preferate, care au incantat iubitii tai micuti. Din dorinta de a face un desert natural si de calitate pentru copii nostri s-a nascut de altfel pasiunea care ne-a dus la infiintarea Tort Design.

Pentru Alexandru nu se putea o mai buna alegere cand a fost vorba despre tortul perfect pentru petrecerea sa. Madagascar este filmul sau preferat iar cofetarii nostrii au adus cele patru personaje principale special pentru el sa ii cante "La multi ani!"

Pentru Alex, Marty, Gloria si Melman abia a inceput aventura. Inca intr-un decor dulce si plin de culoare precum jungla in care s-au aventurat, sunt acum pe cale sa ii cunoasca pe prietenii sarbatoritului.

Tu pe cine ai vrea sa "inviti" la petrecerea copilului tau? 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro