tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Master Chef

facebook share

Tortul Master Chef este un tort incadrat la urmatoarele categorii: de Ciocolata, de Fructe, Copii, Corporate, Personalizate. Tortul Master Chef din imagine are o greutate de 4 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Master Chef

Blat subtire de pandispan facut in casa.Mousse de ciocolata cu lapte, de ciocolata alba belgiana Callebaut, de mango si fructul pasiunii.

DESPRE Tort Master Chef

Lucrurile la moda au "priza"la public indiferent de varsta. Iata cum un show tv ajunge sa fie transformat in tema de tort pentru unul dintre cei mai tineri si mai iscusiti bucatari.

Aparent simplu si evident elegant, acest tort este ca un premiu mare de ciocolata si fructe de padure pentru indragostitii de arta culinara. Fie ca vorbim de cea traditional romaneasca sau de bucataria internationala, nu ai cum sa refuzi o portie dulce ...by Tort Design. 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro